Детски спортни лагери

Наближава летния сезон и децата Ви излизат във ваканция. Желаете да се концентрирате върху работата си, като в същото време искате да осигурите на децата си интересно занимание. В такъв случай детските спортни лагери са една добра алтернатива за Вас.

По време на тези лагери Вие може да сте сигурни, че за Вашите деца се грижат специалисти, които полагат необходимите грижи. Детските спортни лагери включват множество занимания и забавления, като например: тренировки по тенис, водна гимнастика, футбол, баскетбол, бадминтон, плуване и различни упражнения съобразени с физическото състояние и умение на отделното дете. 

Детските спортни лагери са подходящи за всички деца и юноши между 3 и 14 години, като при определянето на заниманията, всички участници се разделят на групи според тяхната възраст и физически умения.

Програмата на летните детски лагери е направена така, че времето на децата да е запълнено изцяло от сутринта до вечерта с интересни игри, упражнения, забавления, различни творчески дейности, както и обучения свързани с развитието и формирането на човешкия мироглед и ценности, като оказване на помощ на другите, чувство за отговорност, както към самите себе си, така и към околните, както и приемане на предизвикателствата, пред които често изправя живота. Програмата се изготвя и следи от квалифицирани инструктори, които са преминали през специално обучение. 

По време на спортните лагери се обръща индивидуално внимание на всяко отделно дете. Целта на детските лагери е така да се запълни времето на децата със забавления и различни занимания, че те напълно да забравят за гледането да телевизия, игрите на компютъра, таблета или смартфона. Макар в началото да е малко трудно на децата да се отпуснат и изцяло потопят в тази нова и динамична за тях среда, то още след първия ден това става реално, като в последния ден на децата не им се иска да тръгват и разделят с многото си нови приятели от цялата страна.


публикувана на 29.05.2015 09:42