Една незабравима Нова Година в Атина

Нова Година наближава и aко все още не сте направили своите планове, то е време да помислите над това. Атина е едно прекрасно място, което със сигурност ще докосне сърцето Ви. Ако все още не сте имали възможност да посетите това райско кътче, то сега е момента да помислите над това и да прекарате една незабравима Нова Година в Атина.

Историческият център, забележителностите, както и множеството кафенета и заведения за хранене превръщат Атина в едно доста привлекателно и приветливо място, както за местообитателите му, така и за посетителите.

Посещавайки Гърция несъмнено трябва да опитате и някои от традиционните ястия. Гръцката кухня е не само изключително разнообразна, но и богата. Една от салатите, които задължително трябва да опитате е т.нар хориатики. Освен това във всеки атински ресторант може да се насладите и на множество пресни ястия приготвени от морски дарове.

Освен със своята прекрасна кухня гърците са всеизвестни и с бурния си нощен живот. Ако искате да се доближите до истинския нощен живот на един модерен грък, то е необходимо просто да посетете някой клуб. Множество клубове и ресторанти може да откриете в промишления квартал Гази в Атина.

Едни от най-популярните атински забележителности са: Византийския музей, Дионисиевият театър,  Храмът на Зевс, Арката на Адриан,Акропола Кварталът Монастираки, Площад Синтагма, Олимпийския стадион, Кифисия, както и Пристанището Пирея.

При положение, че решите да прекарате Нова Година именно в Атина, то нека Ви запознаем с нашата оферта:

Нашето предложение е на цена от 225 лв. и в пакета се включват 3 нощувки в 4* хотел “Тitania“ в Атина, и 1 нощувка в 3* хотел “Kosta Famissi“ в Каламбака с включени закуски (Каламбака е малко гръцко градче намиращо се в непосредствена близост до Метеора). В цената е включена и застраховка. Офертата не включва транспорт и празнична вечеря.

В случай, че решите да се възползвате от нашето предложение, то Ви приканваме да ни пишете още сега.


публикувана на 06.11.2015 15:28