Защо да изберете почивка на круизен кораб

Лятото е вече в разгара си, а Вие все още не сте планували почивката си. В такъв случай една добра идея е да помислите за едно малко по-атрактивно преживяване, като например пътешествие по вода с круизен кораб. Круизните пътувания Ви предоставят една прекрасна възможност да посетите много нови места, както и да се запознаете с различни култури, и то на сравнително разумна цена.

Круизът Ви дава възможност не само да осъществите едно бягство от ежедневните тревоги, но и да се насладите на едно незабравимо преживяване. Подобен тип почивки предлагат на своите пасажери приятна обстановка, висококачествено обслужване и храна, както и безброй много красиви пейзажи.

Круизът предлага на своите гости изобилие от допълнителни услуги, забавления, традиционняа кухня от различни националности, както и множество тематични вечери и брегови екскурзии. Избирайки круизната почивка Вие имате шанс да посетите много нови места, както и да се запознаете с хора от цял свят.

Несъмнено ще се изненадате от това как стилът и атмосферата на корабите се променят от ежедневни до строго официални.
 
Каква е продължителността на една круизна почивка?
Обикновено круиза е с продължителност около една седмица или 7 календарни дни. Макар, че през последните години редица круизни компании предлагат 3-5 дневни почивки. В случай, че за първи избирате Вашата круизна почивка, то ние Ви съветваме да изберете такава с по-кратък период.

На каква възраст са обикновено са хората на круиза?
През последните години се забелязва, че възрастта на повечето пасажери е далеч под 40 години. На един стандартен круиз може да срещнете както семейства с деца на различна възраст, така и двойки, необвързани, младоженци, както и компании младежи.

Питате се дали няма да се отегчите?
Обикновено мъжете са тези, които си задават този въпрос. Веднъж качили се обаче на борда, времето, през което са на него не им достига да опитат всичко, което искат. Повечето круизни кораби предлагат толкова много забавления, че времето прекарано на тях не достига да се опита всичко.

Плаването ни осигурява едно несравнимо усещане за свобода. И ако мислите, че на круиза ще сте откъснати от света, то не се безпокойте, тъй като почти всеки голям кораб разполага с интернет достъп, кино, фитнес и много други забавления.


публикувана на 18.06.2015 14:17