Нашите предложения за корпоративни клиенти

За нашата компания е удоволствие и приоритет да предложим на настоящите си и потенциални корпоративни клиенти оферти на преференциални цени. Най-важното за нас е клиентите ни да останат удовлетворени и затова ние от Академик Травел им предлагаме:
  • Организиране на висококачествени събития, като семинари, тиймбилдинг, презентации, фирмени партита и обучения в страната и извън нея.
  • Хотелски резервации и настаняване – за нашата компания клиентите ни са най-важни и мисията ни е да правим това, което ги прави доволни, затова ние се наемаме със задачата да намерим най-доброто предложение за Вашето бизнес пътуване, както и да Ви направим хотелска резервация на преференциални цени на сравнително по-ниски от тези на рецепция в съответния хотел.
  • Запазване и закупуване на самолетни билети – ние предоставяме на своите клиенти пълна информация, относно най-добрите и изгодни предложения за самолетни билети. Стараем се постоянно да следим за текущи промоции, както и специални оферти, които да предложим на клиентите си. В случай, че желаете можем да Ви резервираме билети и да Ви изпратим всички необходими документи чрез куриер на предварително посочен адрес.
  • Трансфер и автомобили под наем - ние се заемаме да Ви осигурим възможно най-удобния транспорт, като ще се погрижим по време на Вашето пътуване да се чувствате комфортно.
  • Осигуряване на конферентни зали – предвид факта, че познаваме отлично хотелите, с които си сътрудничим предоставяме на корпоративните си клиенти възможно най-актуална информация, относно параметрите, както и всички предимства и недостатъците на залите в съответните хотели. Предлагаме също и пълна информация относно големината, както и капацитета на съответната комферентна зала, какво е осветление и нейното озвучаване, какво е наличното техническо оборудване, както и какви са възможностите, които избрания хотел предлага за провеждане на кратки почивки.
  • Екскурзовод по време на бизнес престоя – според Вашите нужди и конкретни потребности ние ще се заемаме да Ви подсигурим професионално обслужване на желания от Вас език.
  • Застраховка – нашата компания работи с водещи застрахователни дружества и има шанса да предложи застрахователни продукти, напълно отговарящи на потребителските нужди.


публикувана на 13.06.2015 21:22