Нова година край Охридското езеро (Македония)

Охридското езеро е едно от най-големите и красиви езера на Балканите, привличащо милиони туристи всяка година. В случай, че все още не сте организирали Новогодишните си празници, то защо не ги съчетаете с кратка екскурзия до Охридското езеро. Езерото има тектонски произход и със своята дълбочина от около 288 м. и дължина от цели 30 км., то се смята за най-дълбокото езеро на Балканския полуостров.

Охридското езеро се намира в планинска област, разположена точно на границата между Македония и Албания. Поради своето разположение 2/3 от езерото принадлежат на Македония и 1/3 на Албания. 

През 1979 г. езерото се включва в Световното наследство на ЮНЕСКО. Смята се, че това природно творение е създадено преди повече от 4 млн. години.

Със своето богато растително и животинско разнообразие Охридското езеро се нарежда сред най-големите биорезервати в цяла Европа. Езерото е подходящо както за риболов, така и за отдих. Пъстървата или белвицата е един от най-характерните представители на това място.

В случай, че решите да посрещнете Нова Година край Охридското езеро, то несъмнено няма да съжалявате. Уникалните чисти и бистри води, в комбинация с заобикалящите ги планини и хотелски комплекси пленяват всеки.

Нашата компания цени своите клиенти и затова се стреми да превърне всеки делник в празник. Сега ще Ви представим нашето Новогодишно предложение за почивка край Охридското езеро.

Нашето предложение е на цена от 310 лв. Тази цена включва, както транспорт с комфортен 3* автобус, така и 2 нощувки в 3* хотел, с включени закуски, вечери, новогодишна празнична вечеря с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Този пакет включва и туристическа програма до Охрид и Скопие, с осигурен екскурзовод на български език.

При наличие на каквито и да е въпроси, относно нашето Новогодишно предложение не се колебайте да се свържете с наш сътрудник. Нашата мисия и основна цел е не само да се развиваме, но и да правим Вашите почивки незабравими.


публикувана на 02.11.2015 08:36