Един Новогодишен празник в Соренто

публикувана на 26.11.2015 22:46

Новогодишния празник наближава, а Вие все още нямате планове за него? В такъв случай не губете повече време, а направете своите планове още сега. Ако тази година искате да посрещнете Новогодишната нощ с приятелите и близките си, и то на малко по-нестандартно място, то защо не именно в Соренто, Южна Италия.

Вероятно голяма част хората дори и не са чували за това малко приказно градче? То е разположено в южната част на Италия и неговата площ е око...
виж още

Приказен празник в Санкт Петербург

публикувана на 19.11.2015 15:57

Санкт Петербург е сред най-изключителните и удивителни места по света. По брой на населението градът заема второ място нареждайки се след столицата - Москва. Около 2 века градът изпълнява ролята на столица, затова и често e наричан „северната столица на Русия“.

В градът се намира седалището на Контитуционния съд, както и главното руско пристанище. Санкт Петербург е известен както със своята богата история и архитектура, така и с множеството си културни и научни средища....
виж още

Нова Година в СПА столицата на Балканите

публикувана на 12.11.2015 21:25

Празниците наближават, а Вие все още не сте решили къде да ги прекарате? Защо не помислите за една Новогодишна СПА почивка във Велинград? Разположен само на около 130 км. от столицата ни и на 87 км. от Пловдив, този град привлича хиляди почиващи всяка година.

С минералните си извори и лечебни води Велинград е избора на редица българи за почивка. Освен със своите чудотворни води това място е прочуто и с добрите си хотели и балнеосанаториуми....
виж още

Една незабравима Нова Година в Атина

публикувана на 06.11.2015 15:28

Нова Година наближава и aко все още не сте направили своите планове, то е време да помислите над това. Атина е едно прекрасно място, което със сигурност ще докосне сърцето Ви. Ако все още не сте имали възможност да посетите това райско кътче, то сега е момента да помислите над това и да прекарате една незабравима Нова Година в Атина.

Историческият център, забележителностите, както и множеството кафенета и заведения за хранене превръщат ...
виж още

Нова година край Охридското езеро (Македония)

публикувана на 02.11.2015 08:36

Охридското езеро е едно от най-големите и красиви езера на Балканите, привличащо милиони туристи всяка година. В случай, че все още не сте организирали Новогодишните си празници, то защо не ги съчетаете с кратка екскурзия до Охридското езеро. Езерото има тектонски произход и със своята дълбочина от около 288 м. и дължина от цели 30 км., то се смята за най-дълбокото езеро на Балканския полуостров.

Охридското езеро се намира в планинска област, разположена т...
виж още

Нова година в Бари

публикувана на 23.10.2015 15:02

Новогодишните празници наближат, а Вие все още нямате планове? В такъв случай, не губете излишно време, а прекарайте една незабравима Нова година в Бари. Градът е не само забележителен, но и има с какво да Ви заинтригува.

Бари е не само пристанищен град, но и столица на едноименната провинция Бари. Местното население надхвърля 300 000 души, а града се разпростира върху площ от цели 113 кв. км. разделени в 4 части. Посещавайки Бари имате възможност да ...
виж още