На море в Кранево

публикувана на 01.07.2015 14:15

Лятото вече дойде и ако все още не сте планували морската си почивка, то в такъв случай Кранево е един добър вариант. Курортът Кранево е разположен в Североизточната част на страната, в близост до областните градове Добрич и Варна.

Населението на курорта се състои от не повече от 1000 души и поради малобройността му през 2000г. затваря врати местното училище. След това, то е превърнато в детска градина, център за медицинска помощ и Кметство....
виж още

Райското кътче на Доминиканската република - Пунта Кана

публикувана на 25.06.2015 12:05

Пунта Кана е сред най-красивите и екзотични дестинации в целия свят. Курортът е разположен в най-източната част на Доминиканската република, в близост до провинцията Ла Алтаграсия. Районът около Пунта Кана е известен не само с многобройните си красиви плажове, но и със СПА курортите си. Наименованието Пунта Кана идва от местен тип палми, които са разположени навсякъде.

Пунта Кана се състои от няколко по-малки курорта, които са толкова населени, че понякога е трудно човек да ...
виж още

Защо да изберете почивка на круизен кораб

публикувана на 18.06.2015 14:17

Лятото е вече в разгара си, а Вие все още не сте планували почивката си. В такъв случай една добра идея е да помислите за едно малко по-атрактивно преживяване, като например пътешествие по вода с круизен кораб. Круизните пътувания Ви предоставят една прекрасна възможност да посетите много нови места, както и да се запознаете с различни култури, и то на сравнително разумна цена.

Круизът Ви дава възможност не само да осъществите едно бягство от ежедневните тревоги, но и да с...
виж още

Нашите предложения за корпоративни клиенти

публикувана на 13.06.2015 21:22

За нашата компания е удоволствие и приоритет да предложим на настоящите си и потенциални корпоративни клиенти оферти на преференциални цени. Най-важното за нас е клиентите ни да останат удовлетворени и затова ние от Академик Травел им предлагаме:
  • Организиране на висококачествени събития, като семинари, тиймбилдинг, презентации, фирмени партита и обучения в страната и извън нея.
  • Хотелски резервации и настаняване – за нашата компания клиент...

виж още

Гранд Кайман - Стандарт на живот

публикувана на 12.06.2015 18:48

Открит от самия Колумб през 1503, най- големият остров от групата на Кайманите се слави като офшорна зона, данъчен рай и дом на 80% от всички хедж-фондове в света. В столицата Джорджтаун са и прочутите улици с магазини за диаманти. Цените са без налози.
Стандартът на живот на Каймановите острови е един от най-високите в света. Местните се хвалят и с една от най- добрите кухни на Карибите. Но справочниците преппоръчват твърде много атракции. Прочутия Seven Mile Beach. Смятят го за един от най- красивите плажове в света, и има защо: ситен пясък, бода в неописуеми оттенъци на синьото, очарователн...
виж още

Причини заради които да посетите остров Сицилия

публикувана на 05.06.2015 13:21

Сицилия е сред най-забележителните острови в света, намиращ се в Средиземно море. Този остров е изключително място, където хората имат възможността да се докоснат до древната история и култура, както и на множество приятни изживявания. Освен на историята и културата в Сицилия Вие имате възможността да опитате традиционна италианска кухня и вино, както и да видите многобройни красиви природни гледки. Навярно има множество причини, заради които си заслужава човек да посети точно ...
виж още